Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy srác, akinek tetszem.
Szóval az van, hogy jött egy úgy srác a sulimba. Ismerjük egymást, mert két éve egy másik suliba, egy osztályba jártunk.
Amikor ebbe az új suliba jött, matekon folyton engem kezdett bámulni, és aztán elkezdett szólingatni, hogy még emlékszek-e rá.
Most, pár napja pedig egyszerűen oda jött hozzám, és megkérdezte, hogy "Akarsz a barátnőm lenni?" Én azonnal rá vágtam, hogy NEM, de nem akarom megbántani.... persze, nem tetszik a srác, és nem akarok össze jönni vele. Amúgy szerintem elég furi, hogy nem mondjuk randira hívott el, hanem azzal kezdte, hogy legyek a baránője...
Mit tegyek???
Előre is sok köszi!!!
Ne foglalkozz vele. Max annyit mondj hogy nem az eseted és egy osztályba jártatok régen és csak osztálytársként tekintetsz rá.
Amúgy nem "furi" hanem bunkósság egyből így kérdezni hogy "Akarsz a barátnőm lenni?". Valószínű éretlen egy kapcsolathoz és az alapvető udvariassági formákat sem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!