Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy nem tetszek neki!?
Figyelt kérdés
van egy lány akivel beszélgettem félévig, úgy volt hogy találkozunk, aztán nem találkoztunk és megszakadt teljesen a kapcsolatunk, 2 hete megint elkezdtünk beszélni aztán volt egy buli ahol ugye együtt voltunk és végig smároltunk, találkozni fogunk a héten valamikor, de félek hogy nem vagyok az esete.2017. okt. 30. 09:38
1/3 anonim válasza:
..."és végig smároltunk" Figyelj, tetszeni tetszel neki :D Ha hót részeg volt, akkor is csak olyannal áll le csókolózni, aki az esete.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem volt részeg 😃, nem tudom úgy érzem nincs önbizalmam, miattam változtam meg sokat kívűl, belűl. Aztán most meg szerelmes vagyok bele es még bennem van a kicsit duci énem
2017. okt. 30. 17:19
3/3 anonim válasza:
Akkor a lánnyal semmi gond. Építs egy kis önbizalmat! Képes voltál megváltozni...sokunknak ez egyáltalán nem megy. Smároltatok. Te meg azon vagy, tetszel-e neki. Persze! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!