Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam vele de nem tudok túl lépni mi legyen?
SZiasztok szakítottam a barátnőmmel mert voltak családi okok nálam és emiatt rossz kedvem volt és nem mondtam ell neki
Ő pedig megharagudott
De azt mondta szeret csak neki ez így nem működik
Csak én szerintem gyerekes a viselkedése?
Na várjunk. Az Ő VISELKEDÉSE gyerekes? TE szakítottál vele azért, mert CSALÁDI GONDJAID VOLTAK. Ez szerinted korrekt?
Egyébként meg pontosan ugyanez volt velem 2 hete. En volnék a lany. Nagyon fajt, ahogy viselkedett velem, ezért időt kertem. De a srác másnap szakított velem... Az igaz, hogy en is mar meg akartam tenni, mert nem akartam megkockáztatni, hogy ujra meg ujra megbánt, de attól meg nagyon szeretem őt, es 2 hét után semmit sem felejtettem el belőle...
Annak, hogy nem akartam újrakezdeni a háttere, hogy volt mar egy kapcsolatom, ahol visszafogadtam a fiut es nagyon bunko lett, iszonyúan mely sebet hagyott bennem. Amolyan se veled se nélküled kapcsolat volt, es mindketten csak szivtunk benne.
Amm milyen én is így vagyok
Én bántom megőtt de nem olyanokat mondok neki ammi nagyon
dúrva inkább ilyen semmieneket
És a barátaim is azt mondják hogy gyerekes a viselkedése felkénne nőnie
Velem is ez volt először azt mondta csak szünet aztán csak mellé beszélés volt mondta neki ez már nem megy bármennyire is szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!