Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HannaFodor2007 kérdése:
2 fiu is tetcik mit csinaljak?!
Figyelt kérdés
Hali van 2 fiu is aki tetcik az osztalybol az egyikuk a padtarsam es nagyon kedves rendes a masik nem beszel velem sokat de ha igen akkor az nagyon jo es mindkettobe szerelmes vagyok melyikrt valasszam?!2017. okt. 28. 18:08
2/9 anonim válasza:
Neked kell döntened.
Egyébként kevés az infó.
4/9 anonim válasza:
Hölgyeim és uraim, 2017. Amikor a 10 éves kislány a nagy szerelmével és 0 helyesírásával gyakorira jön fel panaszkodni egy lehetetlen dolog miatt.
Kedves kérdező! Először is a "tetcik"-et helyesen "tetszik"-nek írjuk. Másodszor pedig 10 évesen ne ez legyen a legnagyobb problémád. Persze hiába beszélek én, úgyis keményen be leszek oltva...
5/9 anonim válasza:
Ketöbbe nem lehetsz szerelmes,az egy dolog hogy mindkettő tetszik.
6/9 anonim válasza:
Ha nyelvtantanár leszel, az egész csaj bukni fog rád!
7/9 anonim válasza:
10 évesen azért már igazán megtanulhatnál írni
8/9 barniakiraj válasza:
szerintem a nagyon jo sracot valaszd :))9
9/9 anonim válasza:
Ne a fiúkkal foglalkozz, hanem tanulj meg írni.
-fiu= hossú ú
-tetcik=tetszik
-melyikrt=melyiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!