Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, de több dolog is hátráltat. Mihez kezdjek?
Szóval van egy lány 1 faluba lakunk ,elég közel mondhatni "szomszédba" ,egy helyen szoktunk felszállni a buszra is.
Régen sokat láttam manapság már elég ritkán utazunk ugyan azon a buszon. Nekem nagyon tetszik. Öltözködése alapján és ahogy másokkal viselkedik visszahúzódónak tűnik ,de sok mindent nem tudok róla. Azon kivül ,hogy köszönünk egymásnak (faluhelyen mindenki köszön mindenkinek) nem beszéltem vele semmit, úgy vettem észre mintha nézne felém néha ,de ez se egyértelmű számomra. A probléma hogy én is elég félénk vagyok és már ez is visszatart abba ,hogy kezdeményezek felé ,ez mellé jön az hogy van köztünk 3-4év korkülönbség (én vagyok az idősebb 20), és az is visszatart hogy falu és mindenki tud mindent szóval valószinüleg azt is megtudnák ha a lány engem vissza utasitan. Tudom a nevét ,de még csak facebookon se jelöltem be. Valami ötlet ,hogy mihez kezdjek? Személyesen ,vagy esetleg facebookon lenne jobb kezdeményezni és mivel ,hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!