Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennél lehet még rosszabb?
Kb 1 éve próbálkoztam is nála. De akkor volt barátja. Elfogadtam és tiszteletben tartottam. 1-2 hónapig minden maradt úgy ahogy volt. Lebetegedtem 3 és fél hétig nem voltam suliban. Ahogy visszamentem kezdett távolságtartóbbá válni. Időről időre jobban és jobban. Szakítottak. Most nincs senkije. Nekem még mindig tetszik. De nem tudom most így mit tegyek, ha már így reagál arra is hogy ha összefutunk a folyosón:
Ma is találkoztam vele. Egy haverommal voltam. Ő csak neki köszönt jó hangosan, engem pedig le se szart. Pedig kétszer is összefutottunk és én köszöntem de ő egyszer sem pedig mindkét alkalommal hosszan nézett. Úgy fáj ez! Már kezdem azt hinni nem érdemes energiát fektetni bele, de egyszerűen szeretem és ez az érzés kegyetlen!:'( Az a legnagyobb bajom, hogy így nem tudom hogy menjek oda hozzá. Arra is gondoltam, hogy megutált vmiért de én nem tettem semmi rosszat. Egyszer csak ilyen lett és most hogyan kezdeményezzek így nála ha rám se néz?
17/f
Köszönöm, ha segítesz! Hálás vagyok érte!
😅 Mindig találok valami vonatkozást az itteni kérdésekben a saját életemre. 😂
Előző héten hétfőn és kedden engem is ignoráltak. Kedden megelégeltem, és ráírtam. Neked is meg kell ezt beszélni vele. Azzal, amit nek tudsz, nem lehet mit kezdeni. Nem tudod mi baja, nem tudsz rajta segíteni. Beszélj vele.
(Én pl szerdán direkt figyelmen kívül hagyták őt, és más társasághoz is társultam -mint kedden is-, csütörtökön visszamentem a társaságba.. Magától ölelt meg, és csomószor egy nap, meg keresett, amikor tudott. És ez azért volt, mert előtte beszéltünk.) ha van konkrét kérdésed, vagy tanácsra vágysz, írhatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!