Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit akart? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akart? Többi lent

Figyelt kérdés

Kb. Egy hete járok egy fiúval, és amikor megyünk hazafelé, akkor mindig megvárja velem a buszt. Egyik nap is így történt, de azt vettem észre, hogy egyfolytában a nyakamban volt. Tehát hátrébb léptem egy métert, és mire visszanéztem ott volt szorosan mellettem. Meg akart csókolni? Régóta boncolgatja ezt a témát, és minden búcsúzáskor megöleljük egymást. Mit tegyek? Én úgy érzem, hogy én még nem állok készen a csókra. Mit akart ő?

13/L

2017. okt. 21. 15:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Jártok,tehát a barátod. Kérdezd meg,hogy mit szeretne,ha csókolózni,akkor mond meg,hogy nem állsz rá készen.
2017. okt. 21. 15:25
 2/17 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem írni, hogy közben egyfolytában mosolygott, és a szemembe nézett.

Köszi a gyors választ :)

2017. okt. 21. 15:28
 3/17 anonim ***** válasza:

Jártok basszus, hát álljon tőled 10 méterre? Én is ott lennék szorosan a barátnőm mellett sőt én el sem engedném, ölelném amíg tehetem.

Az meg a másik h hogy jártok ha még csók sem volt? Vagy a "járok egy fiúval"-t úgy értetted hogy jártok a buszhoz? :D

2017. okt. 21. 15:48
 4/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem, tényleg járunk. Oké, de mi még csak 3 napja járunk.
2017. okt. 21. 15:50
 5/17 anonim ***** válasza:
Viszont komolyan mondtam hogy talán azért ment közelebb hozzád és mosolygott mert a barátnője vagy nem valami vadidegen. És az hogy beszélgettek meg kikísér a buszhoz még nem járás, ennyit a barátaimmal is csinálok :D
2017. okt. 21. 15:53
 6/17 A kérdező kommentje:
De komolyan járunk!!! Ő kérdezte meg! Ennyire irigy vagy, hogy én járok valakivel, te meg nem???
2017. okt. 21. 15:55
 7/17 anonim ***** válasza:

Ja hogy nálatok ez így megy:

- figyelj má nem akarsz járni velem

- de, jó ötlet

- oké akkor vegyük úgy hogy járunk

Hát jó :D ha irígy is vagyok, nem rátok az biztos :D

2017. okt. 21. 16:16
 8/17 A kérdező kommentje:
Miért? Ez máshogy megy nálad okoska?? Minek kell nagymenőzni??
2017. okt. 21. 16:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Na jó neked még tényleg nem való ez, és nem a korod miatt :D
2017. okt. 21. 16:23
 10/17 anonim ***** válasza:
Fejezzétek be,ne vitatkozzatok,ilyen ostobaságon!
2017. okt. 21. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!