Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tetszik de nem tudom mit csináljak. Már-már szerelmes vagyok!
Szetccik egy lány. sőt már azt hiszem szerelmes vagyok. Nem viszonzott de folyton rá gondolok. amikor meg végre kiverem a fejemből akkor elkezdek vele álmodni. és amúgy hihetetlen mennyire tetszik. minden mozdulata. Mindig amikor ír, fut, táncol, de még az is amikor elesik. hihetetlen mennyire szerelmes vagyok ár belé. nem tudom mit tegyek. és minden nap látom mert osztálytárs. fogalmam sincs mit tegyek. kétségbe vagyok esve. én bátor vagyok, bármikor vissza szólok bárkinek, még az igazgatóhoz is gond nélkül hozzá szólok. de neki még köszöni is nehéz. egyszer megölelt és egyből rohadtam a lánybarátomhoz hogy nézze meg mennyire erősen dobog a szívem és ő is meglepödött, hogy milyen erősen ver..... mit tegyek?
a többiek azt mondják, hogy szerelmes verset ne küldjek neki.
15/F
Az első tippem az lenne számodra, hogy mielőtt bármit is teszel, rendezd egy picit az életed.
Abból amit mondtál, hogy az igazgatónak se félsz visszaszólni, az elárul egy keveset + az írásmódod, de nem vetlek meg ezért. Csak azt mondom, ha úgyérzed van mit magadon változtass, hát tedd meg a lányért:)
A másik: Kapcsolat egy osztálytársal nagyon nehéz....mindig együtt vagytok és ebben szoktak lenni problémák ahogy mesélte nekem néhány nagyon közeli barátom.
Ha mégis meg akarod próbálni...próbáld meg úgy, hogy kifürkészed azt amit szeret. Mondjuk egy tantárgyat...és egy egyszerű beszélgetést kezdesz vele...pl van kedved egyutt csinálni a házit...még ha az a tantárgy nem is igazán érdekel...
Ne rohand le...előbb ismerd meg... és lassacskán bókokkal építgesd a kapcsolatot.
De még egyszer mondom...ha belekezdesz, tegyél érte előbb és még1szer mondom...rizikós a dolog.
Bármit is teszel, sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!