Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki nekem megtetszett, és elég régóta ismerjük egymást. Milyen az, ha én kezdeményeztem?
12 éves lány vagyok (sokan mondják, hogy érettebb vagyok, mint amennyire a velem egykorúak), a fiú nemrég lett 13 éves. Régebben biztosan tetszettem neki, aztán rájött, hogy ő nekem nem, és nem próbálkozott tovább. Aztán nekem is megtetszett, próbáltam is kezdeményezni. Mostmár úgy tűnik, megint tetszem neki, mert elég egyértelmű jeleket ad erre. Pl. okot keres rá, amiért megfogja a kezem/valamelyik testrészem, sokat beszél velem, burkoltan bókol, na meg az egyik osztálytársunk kérdezte tőle, hogy tetszem-e neki, és azt mondta, semmi köze hozzá.. És ez, amit leírtam, csak egy kis része annak, amit szokott csinálni.
Na és élőben nem nagyon merek ilyeneket kérdezni, most is messengeren kérdeztem meg, hogy mi is történik.. Még nem írt vissza.
Azt tudni kell, hogy mi ilyenekről még sosem beszéltünk. Ebben kérném a segítségeteket. Előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!