Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a távolság elválaszt?
Röviden annyi a sztori, hogy találkoztam egy fiúval és eltöltöttünk egy kevés időt egymás társaságában, ami alatt kiderült, hogy nagyon hasonlóak vagyunk, a személyiségünk passzol és megvan a vonzerő közöttünk. Az én oldalamról ez amolyan szerelem első látásra volt. Viszont valójában többszáz kilóméterre lakunk egymástól, és nekem haza kellett jönnöm. Elbúcsúztunk egymástól, abban egyezve, hogy tartjuk a kapcsolatot, és ha tudjuk, majd látogatjuk egymást (sajnos ez leghamarabb csak nyáron történhetne meg).
Viszont így rá kellett jönnünk, hogy a dolgok nem mehetnek, ő pedig mondta, hogy van egy alakulóban levő kapcsolata. Én természetesen ilyen távolról nem kérhetek tőle semmit. Azt is mondta, hogy ha közelebb élnénk egymáshoz, minten teljesen másképp lenne... ez fáj az egészben legjobban. Egy országhatár és 300km választ el minket.
Fogalmam sincs, mit tehetnék. A legésszerűbb válasz az lenne, hogy felejtsem e a fiút, de hiába, nem megy az oyan könnyen, mivel hatalmas benyomást tett rám.
Esetleg volt már valaki hasonló helyzetben? Véleményeket és saját történeteket is szívesen várok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!