Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy külföldi lányba. Mit tegyek? (Többi lent)
Egy történetet szeretnék elmesélni.
Nemrég letöltöttem egy nyelvtanulós chat appot telefonra, hogy barátokat és tapasztalatot szerezzek nyelvtanulás terén...Eddig minden szép és jó. Ment is a dolog szereztem pár jó barátot. Az egyik pedig egy lány volt...akibe olyan nagy érték volt, hogy egyszerűen nem tudtam megállni, hogy szépeket mondjak neki, bókokat ilyesmi.
Az elmúlt idők során nagyon sokat gondolkodtam felőle észre is vettem, hogy belém szerelmesedett és énis nagyon komálom őt...pedig több ezer kiló méterre lakik és csak chaten beszélünk.
Nem tudom mit tegyek...nem akarom érzelmekkel elbombázni őt, meg, hogy függjön tőlem, de mindig kihozza belőlem édes szavakkal vagy szeretettel. Nagyon kevés az esély arra, hogy megfogom tudni őt látogatni és mindkettőnk életét is más hova köti a sors.
Szerintetek, hogyan oldjam meg ezt a helyzetet, hogy mindkettőnknek jó legyen, vagy mit kéne tennem?
köszönöm a válaszokat!
19f 17l
Nekem is hasonlóan indult, nyelvgyakorlás céljából megismerkedtem egy lánnyal, 5 évig éltünk távkapcsolatban (~9000km). Tavaly osszeházasodtunk, azóta együtt élünk az ő országában.
Szóval végződhet ez jól is :)
23 voltam, mikor megismertem, az 5 év alatt kétszer tudtuk meglátogatni egymást, összesen kb 5 hetet töltöttünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!