Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Röviden;
A legjobb barátom és egyben az osztálytársan nagyon megtetszett szó szerint beleestem és ezt tegnap a tudatára adtam... Najó megkértem a barátnőmet hogy mondja meg neki.. Elmondta debő nem szeret engem.. Nem úgy szeret.. Egyszerűen hogy tudnék túllépni rajta? Ő még akar velem barátkozni mert állítása szerint imád meg minden csak nem úgy.. Mind ez tegnap történt:((( Holnap igazgatói szünet miatt nem lesz iskola csak kedden majd.. Nem tudom mi lesz és nagyon félek ettől..NAGYON.. Mit tegyek? Hogy fedjem el azt jogy majd szétroppanok.. Lehet hogy mikor meglátom elsírom magam és leégetem magam a suli előtt.. Sok órán ül mellettem és vajon mi lesz? SEGÍTSETEK kérlek!!
13/L (nem kérek olyanokat hogy fiatal vagyok még, a szerelem nem korfüggő,, csak jön akaratom ellenére is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!