Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Teljesen Vak láttás sérült...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen Vak láttás sérült fiúként vagy teljesen süket fiúként hogyan lehet csajozni?

Figyelt kérdés

2017. okt. 15. 08:23
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
Mar ne is haragudj, de ha vak vagy, hogy fogod elolvasni a válaszokat es megis hogy a rákba írtad meg a kérdést???
2017. okt. 15. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Hogy lehetsz ekkora bunkó 1-es valaszoló???

Köztudott hogy ma már neg van rá a technologia hogy a vakok is mindent tudjanak csinálni amit mi làtok is!!!

2017. okt. 15. 08:47
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Mellesleg egy szóval se mondta, hogy ő vak, vagy süket, csak kérdezte.

Amúgy nehezebben sajnos. És max 25 felett vannak olyan nők, akiknek ez nem számít. 25 alatt a gazdag, jóképű, izmos, befolyásos alfahím kell mindegyiknek.

2017. okt. 15. 08:55
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

1# ismered a képernyőfelolvasót? ha nem, lehet utána nézni!

Kedves kérdező: Van 1 vak ismerősőm, aki okos, nagyon-nagyon jófej, kedves, és mégis van barátnője. Neki nem számít.

Siketként pedig attól függ, hogy tud-e beszélni, kommunikálni a hallókkal... A másik pedig az, hogy nem tud beszélni, de jelel, akkor csak azokkal tud összejönni aki szintén jelel ő is. (általában hallássérültekkel).

2017. okt. 15. 13:29
 5/9 anonim válasza:
86%

Siket és 30 éves vagyok. hogyan lehet csajozni? volt már többszöür csajoztam. egyszer halló csajoztam meg sokszor siket csajoztam. halló csajoknak ha szivesen tanul a jelnyelvet akkor tudok kommunikáció vele meg én tudok beszélni és ő érteni amit mondom, de nem mindig :) ha utcán megismerkedni a csajot akkor hozzá megy és ha nem ért amit mondom akkor mobilom irni. ha ő szivesen vissza irni vagy elutasitás.

megkell vizuális kommunikáció. :) pl: te elutazni a külföldön és hogy tudsz kommunikáció a kulfoldi emberekkel? én megtudom kommunikácio vele. Meg munkahelyem munkavezető franciábol jott és muinkavezető és tudok kommunikácio vele ha nem értunk akkor forditás a mobilon. akadály mentes. :) vakoknak hogyan csajozni még nem tapasztaltam. Remélem érted amit mondom. :)

2017. okt. 17. 18:00
 6/9 anonim ***** válasza:
59%

Utolsó: Na ilyen sikettel, mint te... Nagyon nehezen fog összejönni a hallókkal, épp az a baj, hogy nem tud normálisan kommunikálni vele. Teljesen más világa van a siket és a halló között. Lásd, a helyesírásod...

Van egy barátom, aki szintén siket, okos, mégis volt bátorsága, hogy megtanuljon beszélni, és eljárni a rendes iskolába. Most már egyetemista. És alig vesznek észre, hogy hallássérült, vagy beszédproblémás...

De azért vannak kivételek. :)

2017. okt. 17. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
93%

#2-es!

Van olyan csaj pedig. Fesztiválon egy féllábú srácra hajtott rá a csajszi, csak úgy, kíváncsiságból. Gondolom nem ő az egyetlen. És 20 alatt volt.

2017. okt. 17. 19:05
 8/9 anonim válasza:
94%
Látok, férjem vak. Mi netes felnin jöttünk össze. Egy percig nem okozott gondot a vaksága
2017. nov. 2. 20:33
 9/9 anonim válasza:
Először is a vakok felolvasóprogramot használva tudnak számítógépezni és telefont nyomkodni. Ismerek sok vakot is siketet és ugyanúgy csajoznak, mint az épp társaik, csak más módszerekkel.
2017. nov. 14. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!