Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem meg saját magam. Nem hiszek a gyerekszerelmben, de azt hiszem tetszik. Ez lehetséges?
12 éves vagyok, tudom, nagy fiatalka. Soha nem hittem a gyerekszerelmeben, hülyénem nézem az osztálytársaim a nagy "párkapcsolataikkal", mivel egyértelmű, hogy ez nem az általam úgynevezett pillangós szerelem (arra gondolok, amikor a gyomrodban pillangók vannak. Már nem mintha olyan tapasztalt lennék ebben). Viszont néhány hete észrevettem magamon, hogy van egy fiú, akinek a közelébe teljesen más vagyok. Úgy tudnám leírni, hogy kicsit nehezebb levegöt venni mellette, és ha véletlenül megérit (egyszerre nyúlunk ugyanoda, hasonló esetek) teljesen kikészülök idegileg.
Nagyon furcsa nekem, hisze soha nem hittem, hogy ilyen korban lehetséges a szerelem. Szerintetek bebeszélem magamnak ezeket az érzéseket, vagy lehet hogy tudatalatt mégis tetszik nekem az említett? Annyira fura ez nekem... Még soha nem voltam ilyen állapotban, és magam se tudom, mit akarok.
12/L
Osztálytársam 12 évesen jött össze a barátjával, tegnal ünnepelték az 5. évfordulójukat. Nem annyira látok bele a kapcsolatba, de valamiért mégiscsak 5 éve együtt vannak.
Hajrá!
A mai napig szoktam álmodni azzal a lánnyal, akibe 3 évesen szerettem bele.
Pedig az 32 éve történt.
Szerelem. Itt van egy videó ami pont azt mutatja meg, hogy létezik a gyerekszerelem: [link]
Ez a videó a Tanulom Magam nevű YT csatornán van, de szerintem 2017 óta talán már eggyütt is vagytok (vagy nem)
Egy Tanulom Magam videóból nem lehet elég. Ismerős volt az eleje, úgyhogy valószínüleg hajnali 2-kor láttam egyszer és bealudtam rá, azért nem emlékszek a folytatására :)
Nagyon jó volt a videó, Atis már ilyen régen is profi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!