Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Nos, ebben az évben elköltöztünk, így új suliba kerültem, ahol nagyon befogadóak voltak a többiek és mkmden rendben van 😀
Van egy fiú aki nagyon megtetszett, és nem tudom hogy pontosan ő hogyan érez..
Szoktunk beszélni de nem visszük túlzásba😂 sok apróságon fennakadt már és ezt mindig felemlegeti hogy ezzel idegesítsen, valamint ha ülünk a padon akkor odajön és megkérdezi hogy leülhet e akkor általában mellém ül, és általában nagy terpeszben (mint az összes fiú😂) ül és mindig vmi testrészünk összeér bár ez betudható helyhiánynak is....
Valamint órákon rendszerint a padtársával az én és az én padtársam székét rúgdossák, ő az enyémet,ha hátranézek rendszerint mosolyog és,, nem én voltam"... Bár ez már lassan gyerekes mintsem.. 😀
De viszont vannak az osztályban más lányok akikkel nagyon jól elvan, stb. Szünetekben legtöbbször a telefonján lóg és beszélget másokkal
Szóval ennyi lenne, szerintetek tetszhetek neki vagy ezek nem annak a jelei? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!