Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú-lány barátságnál ebben az esetben mindig ez történik?
Figyelt kérdés
Csomó közös téma,meg eléggé bejönnek egymásnak. Így elég nagy az esély hogy összejönnek valamikor?2017. szept. 27. 23:01
12/16 A kérdező kommentje:
Hát, szeretem... de addig nem mondom el amíg van valakije
2017. szept. 29. 06:15
13/16 anonim válasza:
Publikus hogy van valakije? Mióta? Lehet nem szereti..
14/16 anonim válasza:
Istenem! Ugyanilyen helyzetben vagyok! Azt ledzámìtva, hogy a srácnak nincs senkije. Nagyon sok a közös témánk, rengeteget tudunk beszélgetni. Nekem nagyon bejön és szerintem valamennyire én is neki... Csak egyszerűen egy kissé félénk és szerintem nem akar lépni... Hát remélem összejön nektek!
15/16 A kérdező kommentje:
Oh köszi, viszont :P
Van valakije akit szeret meg minden. De látszik hogy én is bejövök neki...
2017. szept. 29. 21:55
16/16 anonim válasza:
Sok az esély ilyenkor hogy megtetszenek egymásnak sajnos. De ez sokmindentől függ , nekem a legjobb barátom egy 22 éves fiú semmit nem érzek iránta barátságon kívűl és mivel sok a korkülönbség ezért nehéz is lenne bármi köztünk. Ha felmerül valami hasonló csak nevetünk egyet :D
És teljesen megbízok benne hogy nem is akar semmit :)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!