Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet köztük valami?
Sziasztok!
A történet ott kezdődött, hogy miután összejöttem a párommal, egy olyan pletykát hallottam egy elég megbizható forrásból miszerint a párom legjobb barátja jegyesével régebben összejárt a barátja háta mögött. Először teljesen biztos voltam benne, hogy hazugság az egész nem tenne ilyet a legjobb barátjával, aztán ahogy minél több időt töltöttünk együtt, sokat mentünk erre arra négyesben, egyre jobban kezdtem hinni, hogy van alapja a dolognak. Sokszor mennek ketten kávézni, beszélgetni amit az elején nem is furcsáltam, mivel már 6 éve "barátok" és nekem is vannak fiú barátaim. De valahogy az ő kapcsolatuk mégis sokkal másabb, mélyebb. Egyre jobban zavar ez az egész, nem szeretem, ha vele találkozik de nem tudom, hogy hozzam fel ezt a témát, vagy mi tévő legyek. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!