Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet köztük valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet köztük valami?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történet ott kezdődött, hogy miután összejöttem a párommal, egy olyan pletykát hallottam egy elég megbizható forrásból miszerint a párom legjobb barátja jegyesével régebben összejárt a barátja háta mögött. Először teljesen biztos voltam benne, hogy hazugság az egész nem tenne ilyet a legjobb barátjával, aztán ahogy minél több időt töltöttünk együtt, sokat mentünk erre arra négyesben, egyre jobban kezdtem hinni, hogy van alapja a dolognak. Sokszor mennek ketten kávézni, beszélgetni amit az elején nem is furcsáltam, mivel már 6 éve "barátok" és nekem is vannak fiú barátaim. De valahogy az ő kapcsolatuk mégis sokkal másabb, mélyebb. Egyre jobban zavar ez az egész, nem szeretem, ha vele találkozik de nem tudom, hogy hozzam fel ezt a témát, vagy mi tévő legyek. Szerintetek?

2017. szept. 24. 14:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Várj a jó pillanatra és akkor kérdezd meg tőle hogy ügye nem több mint barátság. Ha azt mondja hogy nem akkor higgy neki. Ha még nem volt olyan gond hogy megcsalt vagy bármi akkor megérdemli a bizalmat. Nem véletlenül téged választott. Ha viszont időközben kiderülne esetleg hogy több is van közöttük akkor nincs értelme a kapcsolatotoknak.
2017. szept. 24. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!