Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdeményezzek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek egy lánynál? 15/F

Figyelt kérdés
Van egy lány évfolyamtársam és nagyon tetszik...belé szerettem. Még csak pár napja beszélgetünk. De minden nap megölel. De szerintem csak barátként tekint rám. Mit csináljak hogy belém szeressen?
2017. szept. 21. 22:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem, hogy az a "pár nap" mit takar? :D Túl korán szerintem ne kezdeményezz, mert elijesztheted...

De beszélgess vele sokat, esetleg néha bókolj neki. Remélem ez természetes, de ha megölel, öleld őt vissza :D

És mindenképpen magadat add.

2017. szept. 21. 22:47
 2/2 SaJt01 ***** válasza:

Ne legyél túl izgatott. Az olyan mintha tábortüzet raknál és ventilátorral 5-ös sebességben akarnád éleszteni az egyszem gyufa alig pislákoló tüzét.

Lépj kettőt hátra, ülj le, nyugodj meg.

Tudasd vele hogy szépnek találod. Érdemes kiemelni a szellemi erényeit is.

Légy úri ember és hívd el valahova, kávé/tea, akármi.

2017. szept. 28. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!