Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Meg erne?
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki bejon nekem es beszelgetunk is meg ilyenek ,es en nem tudom h be jovok e neki mert utalt ra ugy h hat ki tudja 😏es felhozta az a temat h kavarjunk es en benne lennek mert legalabb lenne eselyem talalkozni vele meg ilyenek de fel hozta azt a temat is hogy csak 👉👌legyen es en meg nem nagyon akarom ugy de momdtam neki h legalabb elotte ismerjuk meg egymast vagy ilyenek de akkor is csak azt akarja es nem tudom h mit csinaljak meg erne h kavarjunk es talan ossze is jovunk... vagy kavarunk en jobban bele szeretek es majd egy masik csajjal ossze jon ahh nem tudom mit tegyek segitsetek legyszives 😣❤2017. szept. 16. 12:39
1/6 anonim válasza:
Azt még a 90-es évek volt gáz az Amerikai pitével mi?
XD
Kész, az ilyen szűzi cucc mai fiatalokhoz képest.
Aztán így megmondta neked mi?
Rendes nő ilyet alapból letilt, nemhogy dilemmázik XD
2/6 Stark2000 válasza:
Szerintem meg csak arra kellesz neki. Ne menj bele, úgyis csak kihasznál. Kétlem, hogy ebből lenne bármi is.
4/6 anonim válasza:
Verd ki a fejedből mert másképp én verem ki a pávahajút.
5/6 anonim válasza:
Tudnam minek szuletik ennyi hulye ember a vilagon, az lenne csak az igazi kerdes.
Meg erne-e? Meg bizony, sok sikert te lumpen.
6/6 anonim válasza:
Szóval te vagy B! :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!