Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak? Meg erne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Meg erne?

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki bejon nekem es beszelgetunk is meg ilyenek ,es en nem tudom h be jovok e neki mert utalt ra ugy h hat ki tudja 😏es felhozta az a temat h kavarjunk es en benne lennek mert legalabb lenne eselyem talalkozni vele meg ilyenek de fel hozta azt a temat is hogy csak 👉👌legyen es en meg nem nagyon akarom ugy de momdtam neki h legalabb elotte ismerjuk meg egymast vagy ilyenek de akkor is csak azt akarja es nem tudom h mit csinaljak meg erne h kavarjunk es talan ossze is jovunk... vagy kavarunk en jobban bele szeretek es majd egy masik csajjal ossze jon ahh nem tudom mit tegyek segitsetek legyszives 😣❤
2017. szept. 16. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt még a 90-es évek volt gáz az Amerikai pitével mi?

XD

Kész, az ilyen szűzi cucc mai fiatalokhoz képest.

Aztán így megmondta neked mi?

Rendes nő ilyet alapból letilt, nemhogy dilemmázik XD

2017. szept. 16. 12:48
 2/6 Stark2000 ***** válasza:
100%
Szerintem meg csak arra kellesz neki. Ne menj bele, úgyis csak kihasznál. Kétlem, hogy ebből lenne bármi is.
2017. szept. 16. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
hány évesek vagytok??
2017. szept. 16. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Verd ki a fejedből mert másképp én verem ki a pávahajút.
2017. szept. 16. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Tudnam minek szuletik ennyi hulye ember a vilagon, az lenne csak az igazi kerdes.

Meg erne-e? Meg bizony, sok sikert te lumpen.

2017. szept. 16. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
2017. szept. 16. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!