Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak hogy ha nem mer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha nem mer lépni a fiú?

Figyelt kérdés
Nagyon jókat szoktunk beszélgetni de mást nem.Pedig látszik rajta hogy mást is szeretne.Már próbáltam elhívni valahova,de azt mondta hogy most nem ér rá,pedig látszott rajta hogy csak fél vagy nem tudom
2017. szept. 12. 19:21
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagy milyen indokkal hivjam el hogy biztosan eljöjjön?
2017. szept. 12. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:
elmehetnénk mc donalc ba 1 et kajálni
2017. szept. 12. 19:37
 3/3 anonim válasza:

Annyi ilyen kérdés van, miért gondolod hogy a tiedre mást fognak válaszolni mint az összes többire? Nem látunk bele a kapcsolatba, ráadásul nagyon kevés infót adtál meg :/ Ha például jár vhova edzeni menj oda a végére hogy jé, nem is tudtam hogy itt vagy :DD

Vagy amikor hazamegy menj utána, menjetek haza együtt a busszal, stb. ha meg ennyire félénk hagyd ott, mert a ha nem tud elhívni valahova, gondolj csak bele mi lesz később..

2017. szept. 15. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!