Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokás még így szerelmet vallani? Lányok, ti ezt hogyan fogadnátok?
Hát ha a lány is vonzódik hozzád akkor nem lőhetsz mellé.
Én nagyon örülnék ilyesminek pl
Szokás, szokás dee ne, hogy úgy járj mint én fiam!
Előtte egy kicsit járj utána, hova tartozik, a bunkó p vagy a normális kategóriába a kiszemelt leány, mert a szerelem bizony elvakít és ilyenkor mindent hiszel, csak azt nem, hogy rosszat fogtál ki :)
Beleremeg a szívem ha egy filmben így vallanak szerelmet, de lehet hogy élőben elröhögném magam :D betanult, merev ès kínos. Meg lehet megijednék ha egy fiú még a kapcsolat előtt a "szeretlek" szót használná. Persze nem tudom milyen régóta ismeritek egymást és a lány hogy viszonyúl hozzád, de akkor is picit túlzásnak tartom ezt a dolgot. Ha nagyon romantikus akarsz lenni akkor inkább valami olyasmit mondj hogy "egyfolytában rád gondolok" vagy ilyesmi. Érteni fogja ;)
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!