Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnának a szülők?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnának a szülők?

Figyelt kérdés
Előre le szeretném szögezni semmi féle rasszizmusról nincs szó!Na tehát van 1 lány akivel kikezdtem nagyon szép bejövünk egymásnak de nem tudtam róla hogy roma származású mert fehér bőrű mint ha magyar lenne és hogy fogadnák a szülei ha haza vinne egy magyar srácot? ezeket hogy kezelik le? én is félnék haza hozni hogy mit szólnának ha megtudnák.. tényleg nem azért mert nem szeretem őket csak egyik haverom is össze jött egy roma származású csajjal és a lány apja nagyon utálta haverom.. ezért félek valami tanács? vagy kutyát se érdekli ez?
2017. szept. 11. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Korotokat kihagytad. De a te életed. Ha szeretitek viszont egymást és nem zavar titeket hogy a szülők a boldogságotok útjába akarnak majd állni akkor nem para a dolog. Nem a szülőknek kell megfelelni
2017. szept. 11. 16:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát én cigány vagyok, (nyugodtan jöhet a rosszizmus az engem nem zavar csak magadat járatod le) de ha hazavisz hozzájuk akkor szerintem az csakis a szülőtől függ. Nekem személy szerint a szüleim nem foglalkoznának vele, hogy most te nem vagy "fekete" (😂). Jobban inkább az zavarja őket ha nem tudsz normálisan válaszolni, illetve látszódna rajtad, hogy nem nagyon érdekel a dolog a lánnyal, hogy nem lesz több neked, mint puszta digi-dugi.

A te szüleidet nem tudom. Ismerek olyat akit eltiltottak a barátjuktól csak mert az roma származású volt. Bár lehet, hogy a te szüleid nem ilyenek, sőt kifejezetten elfogadóak, de hát én ezt nem tudom neked megmondani.

Bár ha fehér bőrű lehet, hogy van belőle magyar és cigány vér is.

Bár ugye azt tudni kell, hogy a cigány szülő nagyon féltik a lányukat, így nem is engedik meg nekik, hogy legyen 17 alatt barátjuk. (Legalábbis az én szüleim nagyon szívükön viselik a sorsom)

Na de! Ha már összejöttök akkor azt is vedd figyelembe, hogy lesz aki kifog szólni. Mondjuk ha értelmes a csaj akkor nem hinném. Mondjuk a mi társaságunk egyáltalán nem szóltunk ki amikor magyar barátnőnknek lett egy cigány barátja. Senki egy rossz szót nem mondott rá (A srác humoros nagyon jófej is, de azért na... Megbukott, a tanároknak felesel és nem is a legjobb tanuló) .

A korotok az érdekelne, de privátba is leírhatod ha itt nem szeretnéd.

2017. szept. 11. 16:36
 3/4 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk mind2-en és köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 12. 05:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Puhatolózz otthon, hogy mit szólnának a szüleid. Például mesélj a haverodról és figyeld a szülői reakciókat.

Aztán mutasd be otthon a lányt.

Hosszú távon könnyebb, ha elfogadja őt a családod.

Nem lehetetlen, én is ismerek ilyen párt.

2017. nov. 25. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!