Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám meg, hogy tetszem - e neki?
Figyelt kérdés
Nem csak én, hanem már más is észre vette, hogy másképp viselkedik velem, mint a többi lánnyal. Folyton a szemembe néz, sokszor odajön, és megkérdez olyan dolgokat, amiket egyszer ha említettem és hetekkel ezelőtt. Emellett tudta a jegyeimet és ilyesmik. Azóta van barátnője, akit először nekem mutatott meg. És ami még fura volt, hogy én szőke vagyok, a barátnője pedig barna. És a hátam mögött jött és énekelte, hogy "szőkével álmodtam, barnával ébredtem". Szerintetek most így mit gondoljak erről? Már kb. egy éve ismerem és végig így viselkedett. Meg ha előttem csókolózott valakivel, azután nem nézett a szemembe és került. Ez jelent valamit?2017. szept. 6. 19:51
1/3 anonim válasza:
Szerintem érdekled őt, de határozatlan. Az, hogy megmutatta a barátnőjét azt jelenti kíváncsi volt hogy reagálsz. Mit mondtál neki utána, hogy viselkedtél?
2/3 A kérdező kommentje:
Néhány percet haboztam, majd mondtam "Sokáig". Ő megköszönte, aztán ugyanúgy viselkedett velem, mint azelőtt. Még haza is kísért.
2017. szept. 6. 21:35
3/3 anonim válasza:
-.- ha kettőtök közül te vagy a csúnyább akkor nem kedvel csak jófejnek tart. Ha tenézel ki jobban titokban már az esküvőt is eltervezte csak betoji kicsit és azt hiszi friendzoneban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!