Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd megtetszeni egy lány az osztályomból. Mit
csináljak?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a gimit és állandóan azzal a lánnyal vagyok, aki egyre jobban tetszik. A legtöbb órán ő a padtársam(egy-kettő kivételével), öltözőben egymás mellett öltözünk, és valahogy mindig rászáll a tekintetem. Vele vagyok egész nap. Tudja, hogy a lányokhoz vonzódom, és tudom azt is, hogy neki csak a fiúk jönnek be. Már nyáron elkezdtünk beszélgetni. Azt is tudja, hogy volt már barátnőm. Az lenne a legjobb, ha nem éreznék iránta semmit. Nem akarom osztálytársnak elmondani, hogy bejön. Főleg nem neki. Meg sem fordult a fejemben. Ahogy az sem, hogy osztálytárssal járjak. Legjobb barátnőm is abba a suliba jár, és mondta hogy próbáljak meg beszélgetni más lányokkal, de ahhoz én kicsit félős vagyok.. bár elég biszex, és leszbikus van abban a suliban.
Szia!Én is most kezdtem a gimit és nekem is volt hasonló esetem általánosban. 7. év vége fele tetszett meg az egyik osztálytársam.Szinte gyűlöltem magam miatta,hogy beleszerettem.... 8.èv végére tudatosult bennem teljesen,hogy ebből úgy sem lesz semmi és inkább hagytam az egészet a francba.Azóta sem tudja,de még mindig jóban vagyunk :) Szerintem próbálj meg beszèlni másokkal.Nekem is nehezen megy,mert èn is félős vagyok,de hidd el néha megéri.
2017. szept. 6. 21:45
2/7 A kérdező kommentje:
Persze.. ezt tudom, hogy megéri. De én tényleg félős vagyok... Meg itt a suliba sem tudom, hogy kivel próbáljak beszélgetést kezdeményezni.
2017. szept. 7. 15:48
3/7 anonim válasza:
Felsőbb éves ismerőseid nincsenek?Mert akkor talán rajtuk keresztül is ismerkedhetnél.
2017. szept. 7. 16:03
4/7 A kérdező kommentje:
Van 1-2, de az egyik unokatesóm aki nem épp szimpatizál azzal, hogy lányokkal szeretnék ismerkedni.
A másik egy barátnőm, ő viszont kérdezett is sokat, hogy tetszik-e nekem valaki vagy sem. De egyenlőre senki. Az osztálytársamat meg nem mertem megemlíteni, mert ott ült mögöttem.
2017. szept. 7. 18:53
5/7 anonim válasza:
Szerencsés vagy. :) Nekem az évfolyamunkból tetszik egy lány, de sajnos élőben még alig beszéltünk. :(
15/L
2017. szept. 7. 21:23
6/7 anonim válasza:
Én is gimis vagyok.A ögöttem ülő lány nagyon tetszik,már van pasija és szerintem soha nem fognak tetszeni neki a lányok :( Amúgy én általában nem a félősök közé tartozom,de amikor egy lányról van szó egyszerűen, megnémulok. Próbáltam én is más lányokal ismerkedni de a környezetemben nincsen senki aki egyáltalán leszbi vagy biszex lenne, és persze olyan se aki tetszene. Néha megnézek 1-2 lányt az utcán, de mivel lenémulok az szóba se jöhet, hogy megszólitsam őket.szoval megértelek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!