Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mit gondolnátok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondolnátok egy ilyen fiúrol?

Figyelt kérdés
178cm vagyok 15 éves barna hajú barna szemű viszonylag sportos alkatú naponta futok és konditerembe járok. Elég változatos hobbyaim vannak. Szeretek fotózni,zenét mixelni és nyelveket tanúlni. Sokak szerint túl sok az önbizalmam,de elvileg viccesen adom elő. 😂

2017. szept. 4. 22:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Körülbelül 800.000 ilyen paraméterekkel rendelkező fiú van. Semmit sem mondtál el magadról.

És te mit gondolsz az olyan lányokról, akik 176 cm magasak, 15 évesek, barna hajúak, viszonylag sportos alkatúak, mert futni, és táncolni járnak? Sok hobbija van, szeret fotózni, zenét hallgatni, matekot tanÚlni, és kicsit önbizalomhiányos?

2 barátja volt, szüleivel él, van 1 testvére, szereti az állatokat, kedvenc élete a bolognai spagetti, és 2 tv van a házukban.

20F

2017. szept. 4. 22:22
 2/13 A kérdező kommentje:
Ki mondta,hogy mindent leírtam magamról? Ha valaki érdeklődik annak szívesen leírom, de ide azért nem fogok mindent kitállalni. Remélem megérted 😁
2017. szept. 4. 22:24
 3/13 I noor Y ***** válasza:
100%
Az 1- es nem veletlen emelte ki azt az Ú betut
2017. szept. 4. 22:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy a nyelvtanuláshoz csatolhatnád a magyart is.
2017. szept. 4. 22:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
De könyörgöm. Szerinted ezzel bárki érdeklődését felkeltetted? 10ból 7 fiú ilyen. Miért pont te rád írna mindenki?
2017. szept. 4. 22:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem is vártam mást 😂.. Végülis magyar fórum tehát.. Amúgy nem tervezem a magyar tanulását, sokáig úgyse leszek itt. Ugyanezt a kérdést feltettem egy külföldi fórumon is és hát nem kicsit más reakciók jöttek...
2017. szept. 4. 22:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Legalább még egy "mit gondoltok a barna hajú, barna szemű fiúkról" kérdéssel kevesebb lesz.
2017. szept. 4. 22:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hű, biztos mindenki összecsurogta magát a bő leírásodtól. :DDD
2017. szept. 4. 22:57
 9/13 anonim ***** válasza:
48%
Én nem lány vagyok, de nekem bejönnél
2017. szept. 4. 23:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Elado egy piros auto, elol hatul lampak, csomagtarto, 4 ajto, kormany, 4 kerek. Az utat jol tartja, tankolni szukseges bele. Forgalmi, potkulcs van. Mit gondolsz errol az autorol?
2017. szept. 5. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!