Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jelent valamit vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit vagy nem?

Figyelt kérdés

Ma találkoztam az exemmel,egy nagyobb társasággal jött pont velem szembe (vagy 15-20 fős) ők elmentek,de ő leállt velem beszélgetni (+1 haverja ott maradt vele).Kb.5 percet beszélgettünk majd mikor elment azt mondta hogy :"Örülök hogy találkoztunk" és futva szaladt a többiek után..

Ez jelenthetett még akár valamiféle érdeklődést irántam vagy csak szimplán jófej akart lenni?

Ez volt az "alap történet",ez az én kérdésem: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..

A koncert az eső miatt elmaradt sajnos (ezt tőle tudtam meg először)

Köszönöm szépen 16/L

2017. szept. 3. 01:55
 1/9 A kérdező kommentje:
(Bocsi,17/L csak félre nyomtam)
2017. szept. 3. 01:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy esetleg nem gáz/írjam neki, hogy"Jó volt téged látni" vagy valami hasonlót?
2017. szept. 3. 02:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez pont azt jelenti hogy örült hogy találkoztatok
2017. szept. 3. 08:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Beszélj vele.
2017. szept. 3. 08:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez pont olyan helyzet, hogy 50-50.. nem lehet tudni, vagy igen vagy nem :)
2017. szept. 3. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs tapasztalatom efelől ,de ha ujra megismeritek egymást akkor asszem ujra szerelmesek lesztek egymásba :) (persze ha mindketten bejösztök egymásnak ) ,és mostmár annyi idősek vagytok hogy lehet belőle házasság ,ha nagyon nagyon szeretitek egymást :) , jó volna közeledni hozzá és meglátod hogy mi a helyzet .... , tudod most tényleg 50-50 ,mert én is örvendek ha valaki olyannal talákozok és beszélek akivel már rég nem .... Huu nem tudom mit mondjak neked mert nincs tapasztalatom :( ,de reméljük kerül még ide válasz tapasztaltabbaktól :/
2017. szept. 3. 18:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Ráírtam ,írta hogy Ő is örült hogy találkoztunk és nagyon meglepődött ennyi volt a beszélgetés

2017. szept. 3. 20:46
 8/9 anonim válasza:
Szerintem írj neki, hogy nem e lenne kedve találkozni, beszélgetni. Ha igent mond akkor még van esély hogy újrakezdjétek. Ha meg nem akkor ez van, majd találsz valaki mást. :D
2017. szept. 4. 22:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. szept. 5. 06:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!