Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy 19 éves fiú, aki szerelmet vallott nekem. 3 éve ismerem. Nekem is bejön a fiú. Elég messze lakik tőlem, és miután szerelmet vallott (egy tábor végén) másnap már vége is lett, és hazamentünk. A szerelmet vallásra nen tudtam mit reagálni, így az szóba sem került köztünk azóta. Viszont én is szeretem őt. Mit tegyek?

2017. szept. 2. 11:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy hülyén fogalmaztam, remélem érthető.
2017. szept. 2. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy te is szereted, mielőtt még túl késő, és mondd azt is, hogy már akkor is így éreztél, csak hirtelen nem tudtad, hogy reagálj!
2017. szept. 2. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Várj ki. Lehet, hogy csak most, "hirtelen felindulásból" érzed így.
2017. szept. 3. 12:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!