Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam akivel még régebben elkezdett alakulni valami. Jött egy új osztálytársam és rögtön beleszerettem. Ez az első fiú bevallotta hogy szerelmes belém. És tudom hogy nem volt szép de összejöttem a második fiúval. Aztán nyári szünet előtt kiderült hogy csak szórakozott velem. És az első fiú is azt mondta hogy csak viccelt hogy szerelmes belém.

De közben mindkettő fiú úgy viselkedik mintha tetszenék nekik. A második fiút meg is utáltam mert kiderült hogy közbe egy másik lánnyal is kavart.

De az első fiú tetszik és rájöttem hogy vele kellet volna összejönnöm mert ő sokkal kedvesebb. És már többen mondták hogy szerinte csak azért mondta hogy viccel mert azt hiszi hogy a másik fiúba vagyok szerelmes.

Mit csináljak?

A válaszokat előre is köszönöm.

2017. szept. 1. 16:38
 1/7 DollarDog ***** válasza:
100%
Ezért szoktam mondani ,hogy előbb ismerd meg a kiszemelted mielőtt belekezdesz egy kapcsolatba! Beszélgess azzal a fiúval aki azt mondta csak viccelt, és kiderül hogy valóban csak viccnek szánta a vallomást, vagy így próbálta elrejteni hogy mit is érez!
2017. szept. 1. 16:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi a választ.
2017. szept. 1. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán benne van a pakliban, hogy az előbbi srác csak büszkeségből mondja azt, hogy igazából nem is volt szerelmes, de ettől még nincsenek túl jó esélyeid nála, tekintve, hogy egyszer már hátat fordítottál neki más miatt.
2017. szept. 1. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy azt mondta, csak viccelt, kb meg nem történtté tette a dolgokat. Így nem az van, hogy ő szerelmes beléd, de Te mással vagy, Te sem sajnálod azért, mert szeret, de mással jöttél össze. Ő is próbálja inkább elfelejteni, és magával is elhitetni, hogy nem is akart semmit.

Beszélj vele, mondd el neki, hogy megbántad hogy mással jöttél össze, és igazából őt kellett volna választanod. Ha szeret, értékelni fogja, ha nem, akkor meg mond azt, hogy Te is csak vicceltél :D

2017. szept. 1. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha adott volt az első fiú, mint lehetőség, majd őt hagytad egy másikért, akkor ezt később is meg fogod tenni, ha meg így kezdődik egy kapcsolat, akkor nincs sok értelme. Valószínűleg a ha nincs ló jó a szamár is elv alapján jönnél vele most össze. Akkor már előbb inkább ismerd meg jól, és később ha még mindig össze akartok jönni, akkor legyen, de egyelőre ne erőltessétek. Főleg hogy osztálytársak vagytok, később ha történik valami, az elég kínos helyzeteket tud szülni, ha meg már két exed lesz ott, akkor végképp.
2017. szept. 1. 17:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm a válaszokat. Megbántam hogy ezt csináltam ezzel a fiúval csak hát szerelmes voltam a másikba.

Utolsó: az az igazság hogy már nyolcadikosok vagyunk szóval hamarosan ballagunk.

2017. szept. 1. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:

"Aztán nyári szünet előtt kiderült hogy csak szórakozott velem. És az első fiú is azt mondta hogy csak viccelt hogy szerelmes belém. "

Szerintem simán benne lehet a pakliban, hogy ketten összebeszéltek, hogy jól kicsesznek veled. És sikerült is.

NYolcadikos vagy? Állj le a pasizással, mert nem lesz túl jó hírneved. Még csak egy kislány vagy.....Bőven elég volt 1 fiú, az is úgy nézett hülyének, ahogy akart.

2017. szept. 1. 17:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!