Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány barátomnak van barátja, mennyire szabad ezt megkérdezni?
Elég fura fiú vagyok őszintén szólva...
Nem csúnya, sőt elvileg helyes meg minden, de valami iszonyat fura személyiségem van, és eddigi 16 évem során ő az első akivel megvan a közös hang :P
Persze, vannak okos és értelmes lányok rajta kívül...
De mondjátok meg hol találok egy ilyen lányt?:
-perverz
-otaku (animés)
-okos
-aranyos
-keresztény (nem fontos, de nem akarom hallgatni hogy fú de gáz hogy én az vagyok)
-olvas
-velem szinte egyidős
És ehhez jön hozzá hogy titokban beszélünk, meg néha előjönnek perverz témák is...
Máskor meg egy hónapig nem beszélünk :/
Biztos vagyok benne hogy szereti a mostani barátját is, és ezzel semmi bajom sincs.
Egyszerűen csak ha szakítana vele...
Csak mivel fél éve csak rá gondolok szinte, mostmár jó lenne legalább hallani hogy esélyem van-e legalább.
Ja és nem emésztem magam belülről...már.
Inkább pont hogy miatta lettem kicsit igényesebb pár dologra, illetve nekem az is megfelel ha csak barátok vagyunk. Csak ugye nem a legjobb :/
Mi szükséged van neked egy perverz lányra, kisfiú? :D Rángasd még egy jó ideig saját magadnak a kolbászod, nem ribiket keress erre a feladatra.
Amúgy mondok valami újdonságot: Ha valakitől többet akarsz, akkor nem a barátod. Barátoktól barátságot akarunk. De te csak bele lettél kényszerítve egy "barátságba". Szegény lány azt hiszi,tényleg barátja vagy, miközben arra vársz, mikor vágódhatnál be nála. Ne játsz így más emberek érzéseivel.
"Kisfiú"...
B*szki, 16 évesen melyik fiú ne akarna perverz lányt?
Éppenséggel múlt novemberben még ő kérdezte meg hogy most járunk-e vagy mi. Erre mondtam hogy EGYENLŐRE legyünk csak barátok (én barom...) És azóta teljesen beleszerettem.
Nem játszok én az érzéseivel, ne úgy képzelj el mintha csak a szexet akarnám tőle, mint a legtöbb velem egyidős fiú.
Jézusom! Ne járasd le magad ember...
Alapból így megkérdezni, hogy lenne-e esélyed nála... ráadásul úgy hogy barátja van, és ilyet mondani, ha ő nem lenne.
Hát ez gáz.
20F
Igen, talán ezért kérdeztem meg hogy mi a véleményetek?
Bocs hogy még nemtudom hogy gondolkodik egy lány egy ilyen szituációban.
De az ilyen b*nkó parasztok ne írjanak jó? Elég zavaró hogy nem lehet normálisan elmondani a véleményeteket, anélkül hogy ne kezdenétek ezt a tipikus dumát már megint.
""Kisfiú"...
B*szki, 16 évesen melyik fiú ne akarna perverz lányt? "
Egy érett.
Istenem...
Ti voltatok tinik?
Kérdezz meg BÁRMILYEN 16 éves hetero fiút hogy egy visszahúzódó lányt aki nem akar ilyenekről beszélni vagy egy perverz lányt választana.
Kiváncsi vagyok az eredményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!