Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik az ölelgetős macikat?
Figyelt kérdés
Ezt a férfiakra értem, engem nem egyszer neveztek macinak és ölelgettek.2017. aug. 31. 21:22
1/9 anonim válasza:
Elég sok lány szereti a 'mackó' tipusu fiukat
2/9 A kérdező kommentje:
Nem dagadtra gondoltam. Hanem akit egész nap ölelgetnek.
2017. aug. 31. 21:36
3/9 anonim válasza:
Te ölelsz vagy téged ölelgetnek? És persze te kit és téged ki?
Mert ha olyan vagy, aki bármelyik barátnőjét, munnkatársát, iskolatársát ölelgeti, vagy téged ölelget minden szembejövő lány, akkor komoly kapcsolatot nem szeretnék tőled. Nem azért, mert betegesen féltékeny vagyok, hanem csak szimplán nem nézném jó szemmel.
Ha csak a párodat ölelgeted, azzal nincs gond, de azért nem kell túlzásba se esni.
4/9 A kérdező kommentje:
A párom ölelget. Én nem igazán szoktam megölelni embereket maximum a párom.
2017. aug. 31. 21:46
5/9 anonim válasza:
Ha téged ez nem zavar, és tetszik neked, akkor teljesen rendben van.
6/9 A kérdező kommentje:
sosem zavart. Csak kíváncsi voltam :D
2017. aug. 31. 21:48
7/9 anonim válasza:
Nekem is van egy macim. :D És nagyon szeretem.
8/9 anonim válasza:
Engem a párom törpének hív persze szeretetből. Az én testem is kicsit macisabb és biztos megfordult ez a megnevezés a kis buksijába :D Úgy vettem észre, hogy szeret hozzám nagyon is bújni, mert elméletileg puha vagyok :D
21/F
9/9 anonim válasza:
Éjjel nappal ölelném a párom humorosan persze már meg is jegyezte hogy az agyára megyek ezzel de hát na ha szeretem :) Szerintem ez nagyon aranyos dolog, s legalább látod hogy szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!