Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor leszek már végre én is boldog?
17 éves vagyok.
Nem volt még komoly kapcsolatom, igazából úgy semmien. Kavarások voltak inkább. Egyszerűen nem bírom már a magányt. Körülöttem mindenkinek van barátja/barátnője. Én meg itt vagyok egyedül.
Annyira rosszul érzem ettől magam, és nem, nem írígy vagyok. Nem azért kell mert nekik is van, nem erről van szó. Hanem arról, hogy én is nagyon szeretnék boldog lenni, csak ez valahogy nem akar megtörténni!
Nagyon rossz gyerekkorom volt. Na meg soha semmiben nincs szerencsém!
Annyira elegem van az egész életből! Én miért nem lehetek boldog?
Utálom, hogy én csak nézem mások boldogságát, nekem mindig csak mesélik a barátaim, családtagjaim, hogy mik történnek velük..
Én meg csak sírok, és szenvedek, ès csak az álmodozás jut..
Mikor lesz már az amikor én is végre eltudom mondani, hogy boldog vagyok? Mikor fogom majd én mesélni?Komolyan nem értem miért történik ez velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!