Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek egy lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocka0101 kérdése:

Mi tévő legyek egy lánnyal?

Figyelt kérdés
van egy ány aki tetszik es en is tetszem neki es van baratja aki el vette neki de full paraszt vele es ugy beszel vele mint ha a seggéböl rángatta volna ki es csokoloztunk de nem akarom h miattam osze vesszen a baratjaval mert azt akarom h boldog legyen de tudom h mukodne es a tenyeremen hordoznám és szeretném és a barátnölye szerint is jó pár lennenk es szerinte is de nem akarom h szomoru legyen es am se szakittana a baratjaval mert szereti :( de velem mindig ha talizik csokolozunk.es amikor sir minden nap a pasija miatt en vidittom fel es en csokolom de nem tudom mi tévő legyek :(

2017. aug. 31. 00:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet

Kis qrva

Felejtsd el

2017. aug. 31. 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Hagyd. A barátját nem fogja ott hagyni, mint írtad, és egy döntésképtelen ribi is.
2017. aug. 31. 00:22
 3/5 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
41%
Először ajánlanám a Magyar helyesírás szabályait.
2017. aug. 31. 00:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Holy sh*t. Aludnál inkább.
2017. aug. 31. 02:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz tenni. Azt irtad szereti a barátját. Akkor minek csókolózik veled? Te lennél a barátja veled is megtenné. Kellene neked olyan lány aki más fiukkal is csókolózik? Szerintem nem. Barátja meg egy segg vele,még is szereti. Döntés képtelen ribizli. Jobban jársz ha nen jössz össze vele.
2017. aug. 31. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!