Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet érez irántam mint egy haver?
15 éves lány vagyok és van egy fiú osztálytarsam akivel elég fura a kapcsolatom
Jóban vagyunk de csak mostanában volt, hogy lelkiztunk, komolyabban beszélgettünk.
Volt egy komolyabb, hosszú kapcsolata de közben mégis képes volt engem Fogdosni és szivecskeket kuldeni stbstb
A golyataborban hajnalban irt Facebookon, hogy depizik aztán elmondta, hogy szakítani szeretne a barátnőjével... másnap reggel láttam, hogy egyedül ül a parton és odamentem hozza megkérdeztem zavarhatom e aztán mondta nem zavarsz.. aztán beszélgettünk mindenféléről... kérdezte hogy miért nem mentem be a Balatonba, nincs mit szégyellnem... meg olyanokat mondott, hogy tuti lesz barátom csak az rajtam múlik meg stb stb...
mondta azt is, hogy a suliba uljek mellette majd
Vonaton is átadta a helyet
Meg ha elmegy mellettem mimdig megsimogatja a vállam
Kérdeztek tőle, hogy bír e engem arra azt válaszolta nemkicsit...
szulinapjan irtam neki azt írta imád engem...
sokszor volt hogy a suliba piszkalt...
.... csak barátilag szeret?
Bocsi hogy ilyen béna lett az egész de aki érti kérem válaszoljon mert nekem tetszik ez a fiú és szerintem tudja ezt vagy gondolhatja...
előre is köszönöm annak aki válaszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!