Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira tanácstalan vagyok. Mit írjak?
"egyik barátnőm azt mondta, hogy hülyeség volt ráírni, és ne is kezdjek el vele beszélni."
Megkérdeznéd a barátnődet, miért mondta ezt?
Azzal hogy ráírtál semmi vesztenivalód nincs, csak jól jöhetsz ki belőle, a barátnőd meg képes rossz tanácsot adni. Jófej csaj, valószínűleg ő retteg attól hogy ráírjon valakire, mert túl ciki lenne neki ha elutasítják.
" De úgy érzem, hogy jó úton haladtam."
Ha így érzed, így is van, magadra hallgass. Szerintem is jól csináltad. A továbbiakban ráírsz újra, hisz beszélgetni akarsz vele. Lehet úgyis ráírni, hogy közben nem nyomulsz.
" lehet, hogy rosszul tettem, hogy lezártam a beszélgetést"
Hát igen. Az hogy erőltetettnek, nyomulósnak hiszed magad, még nem jelenti azt hogy ő annak lát. Ha jófej volt veled, nem egyszavas válaszokat adott, akkor egyértelmű hogy ő nem bánja ezt, de amiért te kételkedsz magadban rontasz a helyzeteden.
Te vagy a szerelmes ő belé, ő még nem az beléd, akkor az lenne a dolgod hogy a figyelmét magadra irányítsd, megmutasd neki hogy jó választás lennél a számára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!