Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a patkányaimmal így? 😢😢😢
Van egy lány, azt hittem más lesz mint az eddigiek.
De kiderült, hogyha van állat amit utáll akkor az a patkány...
Én nekem meg vannak díszpatkányaim...meg más állataim is persze.
Nekem a patkányok nagyon fontosak, velük nőttem fel és most rettegek elmondani mert nemtudom mi lesz.
Mit gondoltok?
10 körmöm lerágtam olyan feszült lettem😦
Mikor összejöttem életem párjával már patkányoztam egy ideje :) Akkor épp lányaim voltak. Mondtam neki jó előre, hogy nálam ők a háziállatok, azt mondta, hogy ami szőrös, nem zavarja, de még sosem látta őket. Mondom ok, akkor lesz ismerkedés. Ha nem tetszettek volna neki, akkor nem a patik mentek volna :)
Lehet megszereti őket. Sokan csak azért félnek tőlük, mert patkány és úristen. Mutasd meg neki, hogy ilyenek, így néznek ki, ha nem akarja megfogni őket, nem kell tukmálni, ennyi. Nem kell simogatnia őket meg gügyögnie nekik, de azt ne kérje már, hogy rakd ki őket. Akkor a csaj repüljön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!