Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért kell így kiakadni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell így kiakadni barátom miatt? (többi lent) 16/l

Figyelt kérdés

Nem olyan régen jöttünk össze barátommal és a legtöbb barátom szerint ő is ilyen tipikus pawagyerek, nem kéne ilyenekkel járnom. Meg hogy az ilyenek nem is számítanak fiúnak stbstb.

Azon a részen túl vagyok, hogy elmondtam nekik, hogy én őt választottam és ez az én életem. Kicsit szarul esik, hogy azzal vannak elfoglalva, hogy milyen fiúval vagyok együtt..

2017. aug. 26. 12:29
 1/2 anonim válasza:
Ha tényleg szereted a barátod (és gondolom így is van) és ő is szeret téged, akkor mások ne mondják azt, hogy nem illetek össze, mert ez nem rájuk tartozik.
2017. aug. 26. 12:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Gondolom tetszel nekik... és könnyebb csicskának tartani a pasid, minthogy azt nézzék, boldog vagy-e vele, illetve milyen is lehet ő belül.

Nyilván könnyebb "lehülyepáwázni", mint azt mondani, hogy nem véletlenül vagy vele.

2017. aug. 26. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!