Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba akinek már van barátja. Mit tehetek?
tehát.. szerelmes vagyok egy lányba akinek már van pasija, azzal a lánnyal jóba vagyoo, már 7éve szerelmes vagyok belé de semmi.. nem mondtam el neki soha, mert olyan kedves, és szép féltem mindig ha elmondom neki, hogy megutál és elmondja másoknak.. az osztály ahova járok ott naggyábol az osztály 3/4-e bunkó önző... sokszor álmodok azzal a lánnyal (nem tudom hogy ő is álmodik-e ilyet): 1. álmom az volt hogy megölelem.. 2. az hogy volt kb az utcájukban 5 csík: ő állt az 5.en, én a 4.en.... tehát az volt az álom hogy egy lépésre vqgyok tőle.. amikor ezt álmodtam azelötte sokat játszuttunk kint az utcán meg minden... 3. ilyen álmom: az megint hogy megölelem, de őis megölel engem.. ezekre emlékszek.. az osztályunkban nem tudom miért de gúnyolják a kockákat.. és hát én kocka vagyok, és tagadom mindenki előtt az osztályba kivéve az egyik barátomnál nem tagadom.. tehát hazudtam annak anlánynak hogy nem vagyok kocka... kocka is vagyok de nem vagyok átlagos kocka.. informatila nagy részét már tudom, már belekezdenék a programozádba (VS code) de nincs miért nincs motiváció.. a lány egyszer megkért arra hogy a laptopjára töltsem le a sims 3-mat: nem sikerült, mert vagy béna voltam akkor mert ha dzámomra egy nagy személy van mellettem és csinálok valamit elrontom.. de persze akkor még nem vopt ncore accom, tehát azért nem tudtam megcsinálni neki mert szar sims3 makat szedtem le.. én egy hihetetlen lusta ember vagyok 12 évesen, mégis megvan az a 4es átlag mindig a bizibe..
volt olyan hogy a lánnyal sokat lógtam együtt és egyszer odáig jutott ez el hogy asszonta hogy aludjak fent nála.. mondom jó. de a szüleink nem engedték mert már nagyon este volt.. ezek akkor történtek még qmikor nem voltak együtt a pasijával... de amiután arra kért hogy aludjal fenn nála aztán ki se hívott meg semmi.. egyszer volt olyan hogy sokszor akartam elmenni jozzájuk, és a lány is visszahívott.. hozzánk nem jött át nagyon mert én úgy vagyok vele, ha hozzám valaki jön az gépezni jön.. iskolába le se szar (legalábbis nem beszélünk, én azért mert hq vele beszélek mindenki szeme láttára akkor hülyeségeket is tudok beszélni soakt, meg a szívem 150-en kalapál mert számomra nagy személy) a lány kitünő tanuló... felnőtt koromba informatikus akarok lenni, és a lánnyal akarom leélni az életem.. de nem tudom már hogy hog y legyen eulz kivel már fél éve van pasija.. mit tehetek? mert már olyanok is az eszembe járnak hogy elmegyek az erdőbe és leugrok egy szakadékról.. a lány megvan nekem az egyik social media-n tudok neki írni meg minden.. be is vallanám de félek hogy megutál.. én végülis jóba vagyok vele..
Ha informatikus vagy, legyél az. Én bátyám is az. Rohadt jo munkák vannak abban a szakmában, és ha jól megtanulsz mellé egy nyelvet (és ha nem leszek lusta), rohadt jó lesz minden. ☺ Ami a csajt illeti. Pont most "számítottam" azzal a srácak Messengeren, aki másfél év után elhagyta a barátnőjét, és most vallotta be, hogy szeret.
Ha a csajjal akarod leélni az életed, és nem mondod el neki soha, hogy szereted, szerinted mi lesz belőle? Nagyobb eséllyel semmi.
Nyugodtan mondd meg neki. Az, hogy szeretsz valakit, nem szégyen. Én úgy vagyok vele, ha szeret, akkor minden jó, ha nem akkor mindent megtettem az ügy érdekében.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!