Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen "érkezett" meg az a mindent elsöprő szerelem?
Nálam 1 évvel 2 hónappal és 13 nappal ezelőtt érkezett el az úgy nevezett mindent elsöprő szerelem. Ugyan voltak és vannak is sokszor viszályok köztünk, de idővel mindig helyre jön. Akkor voltam közel 20 éves és igazából az internet hozott össze minket. Először Móron találkoztunk, ahol épp a családjával nyaraltak. Igazából már nem is tudom, hogy mi volt az első nagyon komoly vitánk, mert volt egy jópár sajnos az én hibámból. Én a mostaninál érzem azt, hogy ő az IGAZI! Nála érzem azt, hogy ténylegesen elfogad úgy ahogy vagyok, elviseli a hülyeségeimet, szeret, segít ahogyan csak tud, megnevettet, megmosolyogtat és még sorolhatnék nagyon sok mindent, de lehet lenne közte olyan, ami +18-as és azért, ezt szerintem fiatalkorúak esetleg gyerekek is olvassák.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!