Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetek szerelmes egy sztárba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek szerelmes egy sztárba ha van barátom és szeretem is?

Figyelt kérdés
Már négy hónapja szerelmes vagyok egy sztárba,vagyis igazából nem tudom mit érzek. Mikor meghallom a nevét a hangját jönnek a pillangók. Több képem van róla mint bárki másról, mindenhol követem és állandóan rá gondolok. Különböző storykat rakok össze a fejemben pedig ő 18 és amerikai. Viszont a barátomat is nagyon szeretem. EZ NORMÁLIS?

2017. aug. 20. 21:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ezt hívják rajongásnak :)

Teljesen normális, és szerintem a legtöbb ember életében valamikor kisebb-nagyobb mértékben megjelenik ez az érzés. Nálad lehet, hogy kicsit intenzívebb, mint az átlag, de fiatal vagy, keresed önmagad, néha egy-egy szélsőséges érzelem belefér.

Emlékszem, négy vagy öt éve gigantikus "crushom" volt egy YouTuber irányába, aztán szépen elmúlt idővel, "normlaizálódott" úgymond.

A barátodat pedig ettől még nyilván ugyanúgy szereted. Belül ezt persze tudja is az ember nagyon jól, csak a rajongásban könnyű néha elveszni.

2017. aug. 21. 00:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen ez normális. Én is nagyon szeretem Selena Gomezt de sajnos nem lehetünk egymáséi :D pedig tudom hogy akarná :Ddd egyébként ez az érzés tényleg hasonlíthat a szerelemre, viszont nem olyan intenzív.

17 fiú

2017. aug. 21. 00:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Nyeeem, Shawn Mendes nem lehet, mert ő már 19 éves (aug. 8 óta, ha jól tudom)

És különben is KANADAI!!! 😒😂😂

2017. aug. 21. 06:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Kanada is amerikában van :D
2017. aug. 21. 07:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Jó, de én nem úgy értettem :'D

De akkor is 19 éves már, szóval ő nem lehet :D

2017. aug. 21. 07:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó jó bocsánat 😂
2017. aug. 21. 09:47
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De nem,nem Shawn Mendes az a híresség :D
2017. aug. 21. 16:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Es ki az? :D
2017. aug. 21. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!