Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon reménytelen a dolog?
Szóval nem fogok szépíteni. 15 éves lány vagyok.
A chatroulette nevű oldalnak köszönhetően megismerkedtem egy sráccal.Minden szép és jó volt, elbeszélgettünk, volt témánk. Másnap kiderült hogy kb 270 km-re lakik tőlem és még messzebb vették fel egyetemre. Körülbelül 1 hónapja beszélgetünk, viszont még nem találkoztunk, de skypeon is szoktunk video hívásozni szóval nem látatlanba megy a dolog. Nagyon sokszor jön azzal, hogy nem vagyok elég jó neki és hogy nem érdemel meg. Az utóbbi néhány napban nem is beszélünk, viszont én nagyon megszerettem. Szerintetek reménytelen a dolog?
Szia!
Szerintem sincs ennek így jövője. Messze lakik, egyetemista, míg te gimis vagy, ráadásul a gimi elején. Ilyenkor még a korkülönbség is nagyon tud számítani. A viselkedése is arra utal, hogy szeretné befejezni, csak nem szeretne megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!