Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit érzek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy legjobb fiú barátom már kb. 1-2 éve és szerelmes belém. Nem olyan jóképű de nem is csúnya de nekem valahogy bejön. Nagyon kedves meg aranyos fiú. De én nem tudom mit érzek iránta.Többet barátságnál de nem tudom, hogy akarok e tőle valamit. Amikor nem vagyok vele akkor arra gondolok, hogy milyen jó lenne megölelni vagy megcsókolni de amikor találkozunk akkor nem merem egyiket se megtenni. Most össze vesztem vele azért mert nem tudtam, hogy mit érzek és 2 hete, hogy nem beszélünk. Hiányzik nekem de nem tudom mit csináljak írjak rá vagy ne. Arra gondoltam, hogy elmegyek hozzá és amikor kinyitja az ajtót a nyakába ugrok mármint gyorsan megölelem. Szerintetek jó ötlet? Vagy mit csináljak? :(#hiányzás ##mit
2017. aug. 16. 10:28
1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként én 15/L vagyok és ő 16/F
2017. aug. 16. 10:31
3/3 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet! :)
Béküljetek ki minél hamarabb!!
Velem is ugyan ez volt.
Összevesztünk azon, hogy nem tudtam eldönteni mit érzek és mire sikerült eldöntenem a fiúnak már elege lett a várakozásból (1,5 évig várt) és összejött egy lánnyal.
(Először csak féltékennyé akart tenni, aztán tényleg megkedvelték egymást.)
A barátnője elkezdett féltékenykedni és mi sem voltunk már olyan jó barátságban a veszekedések miatt, így megszakadt a barátság.
Csináld ügyesebben nálam!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!