Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhet egy 7. -es fiúnak egy 10. -es lánnyal?
Figyelt kérdés
2017. aug. 13. 15:25
1/16 xperialaci válasza:
Huhh. ezzel a kérdéssel aztán feltetted a leckét :D. Elolvastam , és sokat gondolkodtam rajta , majd arra jutottam , hogy ne is álmodozz kiskomám :D
4/16 anonim válasza:
Ha egy 10.-es lány beéri egy hetedikes fiúval, akkor csak magáról állít ki szegénységi bizonyítványt...
5/16 anonim válasza:
Először félre olvastam :D "Szerintetek összejöhet egy 7 -es fiúnak egy 10 -es lánnyal?" (amúgy hülyeség az osztályozás, de ez nagyon tetszett :D )
A kérdésre válaszolva: Ha a lány egyáltalán nem érdeklődik, akkor ne nagyon erőltesd, nagyon nagy a különbség (főleg tapasztalatok terén). Keresgélj még inkább a te korosztályodban. ;) 18/F
6/16 anonim válasza:
#5 Én is úgy olvastam először. :D
A kérdésre válaszolva,talán.Egy csúnyábbacskánál lehet,de gondolom te úgyis a legdögösebben pécézted ki magadnak,szóval nem tudom. :D Próba-szerencse.
8/16 anonim válasza:
a korkülönbség nem lenne gáz, csak a 7-es még kisfiú, a 10-es lány meg már nem kislány...
10/16 anonim válasza:
Hallod 9.-esként nem merek bepróbálkozni egy 10.-esnél:D
2 lehetőséged van:vagy sikerül és összejössz vele vagy nagyon durván beégsz és akárhányszor ránézel sírni fogsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!