Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, ki kezdeményezzen?
Nos. Én úgy vagyok vele, hogy a fiú kezdeményezzen, de.
A lányok is adhatnak (sőt adjanak is!) apró jeleket, utalásokat, hogy a fiúknak legyen bátorsága.
A szememben egy fiú sokat nő, ha ő vezeti kezébe az irányítást (ilyen téren...) és van elég bátorsága ahhoz, hogy randira hívjon, vagy egyáltalán rámírjon.
Ugyanakkor azt mondom, hogy a lányok is dobahtnak egy üzit a kiszemeltjüknek, de azért ne ők hívják el őt randira.
Szerintem mindkét fél kezdeményezhet , de én egy picit hagyományosabb vagyok és az a véleményem hogy egy lány adhat ,sőt adjon is jeleket de jobbnak tartom ha a fiú kezdeményez. Még mindig az a véleményem hogy nekik kevésbé kínos egy visszautasítás. Nem vagyok szexista ,de szerintem jobb ha kicsit megtartjuk a hagyományokat.
Mivel sok fiú nem mer kezdeményezni akkor egy lány hiába küldi a jeleket.
És én speciel estem már pofára ,mert egy srác olyan jeleket küldött hogy tetszem neki ,teljesen úgy viselkedett ,én kezdeményeztem de akkor már nem volt olyan.
Pont emiatt egyszerűbb ha egy srác ha tetszik neki valaki és mind a ketten küldik a jeleket ,akkor a srác kezdeményez ,mert nagyon kellemetlen szituációķ alakulhatnak ki.
De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!