Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt, fiatalkorú kapcsolat?
Figyelt kérdés
Én jelenleg 14 éves lány vagyok. Van egy 19 éves barátom. Nagyon jól megvagyunk. Tudjuk, hogy kicsit sok ez a korkülönbség. Arra lennék kiváncsi, hogy az utcán mire kell figyelnünk? Bárki feljelentheti a páromat? A szüleim nem fogják, és semmilyen közeli ismerős. Nem feküdtünk még le egymással, nem szeretném elsietni, és ő sem. Én még szűz vagyok. Ha esetleg bíróságig menne ez az egész, és, ha én azt mondom, hogy beleegyeztem ebbe az egészbe, akkor azt nézik, hogy én mit mondok? Vagy ez hogy történik? Nagyon eltud szomorítani az, hogy megmondják, hogy kivel lehetek.
Vannak erre valamilyen szabályok, törvények a neten? Mert kerestem, de nem találtam. A válaszolat előre is köszönöm.:)
2017. aug. 11. 14:00
11/11 anonim válasza:
14 éves kortól elvileg már nem jelenthetnek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!