Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem volna a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem volna a legjobb barátnőmbe?!

Figyelt kérdés

Mindig mikor egy fiúról kezd beszélni vagy kettesben marad vele féltékeny leszek de nem tudom miért mert eddig eszembe sem jutott,hogy esetleg tetszene nekem ez a lány vagy bármi ilyesmi..Mikor beszélgetünk facebookon gyakran átmegy a dolog flört-szagúba(de ennek nem tulajdonítok nagy jelentőséget mert tudom,hogy a fiúkat szereti)Most mit csinálnak?El kéne neki mondanom?(mi van ha nem beszelünk többet?)Vagy esetleg honnan tudhatnám meg,hogy ő mit érez?

17/L

2017. aug. 7. 22:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Most mit csinálnak?El kéne neki mondanom?"

Erre reagáltam.

2017. aug. 11. 23:17
 12/12 anonim válasza:
Ha megvagy győződve róla, hogy hetero akkor nem tudsz mit tenni. Ha pedig tényleg beleszerettél akkor csak szenvedni fogsz mellette, főleg ha össze jön majd egy fiúval. Én is hasonló helyzetben vagyok mint te. Én egy fiúba szerettem bele (én is fiú vagyok), minden kapcsolatot megszakítottam vele, mert tudom hogy így, hogy szinte minden nap látom nem fogok tudni kiszeretni belőle. Már hónapok óta nem láttam. Nehéz, de ha leragadsz valakinél aki nem úgy érez irántad mint te iránta, akkor semmi esélyed rá hogy megtaláld a boldogságot.
2017. aug. 22. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!