Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire nehéz ilyen lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz ilyen lányt találni?

Figyelt kérdés

Aki egész nap fent lóg a neten (mint én).

Az nem szempont, hogy ne legyenek barátai, csak, hogy jó sokat ráérjen beszélgetni.

A kérdésem nem köti ki, hogy párkapcsolatra gondoltam.

16/F

2017. aug. 5. 18:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igazából elég könnyű. Én is ilyen vagyok, csak én olyanokkal szeretek így egész nap beszélgetni, akit személyesen is ismerek, nem csak neten így rám írt, aztán az ország másik felén lakik,így nem ismerem élőben.

16/l

2017. aug. 5. 18:13
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
100kilo
2017. aug. 5. 18:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól mert valaki neten lóg egésznap nem lesz 100 kiló.
2017. aug. 5. 18:17
 4/11 A kérdező kommentje:

Első, melyik megyében élsz?

Második, szerintem hagyd el a kategóriát, ez nem az a hely, ahová kötekedni járnak a felhasználók.

2017. aug. 5. 18:18
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem utaltam semmire a 100 kilota ertelmetlen hulye kerdesre hulye valasz jar szerintem. .. Honnan tudjuk a statisztikakat?? Honnan szarjam.ide neki?? Meg mindenki mashogy ismerkedik aki naponta 100 uj embert ismet meg annak lenyegesen konnyebb ilyen lanyt talalnia mint aki evi 100 embert ismer meg... Ahelyett hogy itt nyavajogna hogy hol es hogyan kell talalni mar elkezdhette volna de az tul egyszeru lennw ezert rafogja arra hogy o egyszeruen pont nem talal ilyen lanyt... De ti mind idiotak vagytok ehhez szoval pontozzatok csak le es jatszatok az erett kis felnottet fas*fejkeim.
2017. aug. 5. 18:30
 6/11 anonim ***** válasza:
en is ilyen vagyok😂 nincs eletem.. sad story.. 15/l
2017. aug. 5. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Tiszta én. De amugy ez egy kicsit gázos de azert irhatsz ha unatkozol én ráérek😀L
2017. aug. 5. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Kérdésre a válasz: Semennyire, a mai világban rengeteg lány a elérhető a fhészbúkon, főleg így nyáron.

A 100 kilós válaszolónak(kettes, azt hiszem :D): Ezzel a kérdéssel mi a gond egyébként? Nincs benne helyesírási hiba, és maga a tárgya is értelmesebb, mint a "12 évesen nem volt még párkapcsolatom, segítség" kérdéseké... De ha nem méltatod értelmes válaszra a kérdezőt, akkor minek válaszolsz egyáltalán? Ezzel is csak a saját idődet vesztegeted, de a srác egy fikarcnyi segítséget sem kapott...

Még ha nem is olvasod el ezt(amire nagy esély van), azért szebb így ez a válasz-szekció szerintem :).

15/F

2017. aug. 5. 21:50
 9/11 A kérdező kommentje:

Attól, mert pasi vagy te is, még igenis elolvasom, és köszönöm. Hasznos volt. :)

Mellesleg arról nem volt szó, hogy nem lennének lány ismerőseim. Az más, ahogyan ő értelmezte. A kérdésem arra irányul, aki sokat ráér, szinte a "neten él". De, ahány ember, úgy látszik, már annyi szövegértelmezési opció is van. :"D

2017. aug. 5. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Itt, ahogy a mellékelt ábra is mutatta, elég sok ilyen lány van.

Ha mégse tudnál velük betelni akkor (remélem nem számít reklámnak) próbáld ki az anotalkot. Ott javarészt ilyen lányok vannak. :D

2017. aug. 6. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!