Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok esetleg segitnei? Koszi.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok esetleg segitnei? Koszi.

Figyelt kérdés

a heten voltam egy taborban (14L) es volt egy fiu akivel a 2. naptol tegnapig bamultuk egymast, de leginkabb o bamult engem en meg szeretettel bamultam vissza ra. Tnap hazajoztem, de elotte bejeloltem vissza is jelolt de nem nagyon beszeltunk a taborban.Az ismeroseim akikkel voltam hivtak fel a figyelmemet ra h bamul engem. Szerintetek merjek ra irni? Csak hogy tisztazhassam hogy azert bamult mert esetleg tetszek neki vagy mert ronda vagyok 😂😂 Es ha irjak mit?:)

Koszi

2017. aug. 5. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Közel lakik hozzád?

Ha nem, akkor felesleges.

Ráírsz, tetszik és mi lesz belőle? Utazol 14 évesen 100-200-300 km-t?? Összejöttök egy távkapcsolatra? Úgy nincs értelme belekzdeni semmibe, hogy már az elején látod, ebből semmi jó nem fog kisülni.

2017. aug. 5. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha ronda lennél, nem bámult volna téged napokon át.

Írj rá, hogy ő volt e a táborban, hogy tetszett neki stb :)

2017. aug. 5. 11:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Megprobálom értelmezni a kérdésed. Szóval az a kérdésed, higy ráírj-e, hogy megkérdezd tőle, hogy tetszel-e neki. Szerintem ne írj rá gondolkodj napokig azon, hogy tetszel-e neki. Miért ne írnál rá? Mondjuk a kérdésnek már egy értelmesebb része, hogy hogyan es mit ítj neki.
2017. aug. 5. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!