Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet zúgni egy lányba,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet zúgni egy lányba, akit élőben sose láttam?

Figyelt kérdés
De fogom ;)

2017. aug. 3. 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, de nem szerencsés.
2017. aug. 3. 15:58
 2/11 anonim válasza:
Nem hát, mi van, ha csúnya élőben?
2017. aug. 3. 16:02
 3/11 A kérdező kommentje:
Képen azért láttam, na :D
2017. aug. 3. 16:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha csúnya is, talán nem az a legfontosabb szempont.
2017. aug. 3. 16:12
 5/11 anonim ***** válasza:
az max idealizált szerelem, egy képbe vagy szerelmes, amit magadban róla alkottál. értem én, hogy biztos már csomót írogattatok, esetleg skypeoltatok is, vagy valami, de az mégsem ugyanaz, mint élőben találkozni valakivel, mert ami a legfontosabb dolog - a kisugárzás - neten nem jön át.
2017. aug. 3. 16:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Hatalmas csalódások születnek ilyenekből. Igen, bele lehet zúgni, pontosabban egy hamis szerelem kialakulhat benned, ami aztán élőben átalakulhat igazivá. De olyasmi ez, mint az orosz rulett. Én már átéltem, nagyon odavoltunk a lánnyal, alig vártuk, hogy találkozzunk, aztán élőben is tök jó volt minden, el sem hittük, egyből jó volt a szex meg minden. Életem egyik legrövidebb kapcsolata volt. Hiányzott az eleje, amíg rendesen kialakulnak az érzelmek. Belecsaptunk a közepébe, aztán ahogy jöttek az első problémák, úgy éreztem, nem is fog működni, ezért hagytam is. Mondjuk a távolság sem segített ezen.
2017. aug. 3. 16:31
 7/11 anonim ***** válasza:
És mikor találkoztok, ha ez olyan biztos? Vagy csak te tervzed ismeretlenül elhívni valahova?
2017. aug. 3. 16:35
 8/11 anonim válasza:
Ez most poén vagy komoly??
2017. aug. 3. 16:39
 9/11 A kérdező kommentje:

Beírtam a kulcsszavakba hogy poén??? Na látod, máris megvan a válasz ;)

ötöshatos hitetlenek

hetes ha a tervhivatal jóváhagyja az ötéves tervet, akkor 2k22-ig biztosan

2017. aug. 3. 16:43
 10/11 anonim ***** válasza:
nem hitetlen vagyok, hanem reálisan nézem a dolgokat, kicsifiú, bár 15 évesen még én is ilyen naiv voltam:D
2017. aug. 3. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!