Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi időt kéne várnom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt kéne várnom?

Figyelt kérdés
Csak most jöttünk össze a barátommal. Nekem ezelőtt semmiféle kapcsolatom nem volt,ő viszont azért járt bulikba és ott összejött lányokkal. Már kezdett utalgatni, hogy ha kettesben leszünk akkor majd nem fogja így visszafogni magát, de én még semmit sem szeretnék kettesben sem tenni. Nekem ez még korai. Ezt múltkor próbáltam neki mondani, de ő csak annyit mondott rá, hogy majd jó lesz meg ő kb ezekhez a dolgokhoz fog majd "vezetni". Azt is tudom, hogy ez mindenkinél más időt vesz igénybe, de ti mennyit vártatok az első kapcsolatotokmál, mielőtt bármit is csináltatok volna? Légyszi ne szóljatok le, de fontos lenne a véleményetek! Köszi előre is! (18/l, 19/f)
2017. aug. 3. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt az első hogy megbeszéltük. Ha nem érzed még hogy szivesen lennél vele együtt akkor ne engedj neki! Várjon ha szeret megvár ha nem had menjen!
2017. aug. 3. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem nemrég volt egy srác, akibe teljesen belezúgtam, ezért viszonylag hamar lefeküdtem vele.. ami hiba volt. ő is hasonlókat mondott nekem, mint a te barátod, szóval amúgy lehet látni, meg érezni, ha ő csak a szexre megy.. ha sietteti a dolgot, akkor valószínűleg addig marad veled, amíg oda nem adod magad neki teljesen. ne legyen igazam, de szinte mind ugyanolyan... :/

18/L

2017. aug. 3. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:

mondd meg neki, hogy vagy kivárja, amíg te kezdeményezel, hozod fel a témát, vagy mehet a sunyiba.

ha úgy érzed, megpróbálhatod az adok is meg nem is dolgot, kényeztetitek egymást, de még szex nincs. nyilván idő kell hozzá neked is. tudja, hogy szűz vagy? a normális pasik ezt bizony nagy becsben tartják :)

2017. aug. 3. 13:43
 4/4 I noor Y ***** válasza:
Hazassag utan barmit
2017. aug. 3. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!