Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit akar? És én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar? És én mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tavaly megismertem egy rámenős fiút...azt mondta bejövök neki meg hogy talizzunk... oké a találkozás még nem is volt rossz de hozzátette hogy akkor meg is akar csókolni....nekem ez egy kicsit túl sok volt ezért elutasítottam...ezek után egyre ritkábban beszéltünk én meg egyre jobban beleszerettem ő meg ki szeretett:((mivel barátnői lettek. De egész évben bekövettek a haverjai a közösségi oldalakon nem tudom miért. És el akar jönni a ballagásomra is:D És elterveztem hogy elmondom neki majd hogy mit érzek csak hogy...elkezdett cigizni meg inni 14 évesen...ez egy kicsit undorító számomra...de nyár óta egyre többet beszélünk és mindig mondja hogy lejön az én városomba a haverjaival...arra várok hogy találkozzunk(mert tényleg nagyon rég beszéltünk)de nem írja hogy szeretne...akkor írjak én rá?:) és ezek után szerintetek elmondhatom neki amit érzek? Igaz egy kicsit igegesít a cigi dolog de attól eltekintve nagyon jó fej:))

#alkohol #cigaretta #elmondanimitérzek
2017. júl. 28. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Háát én ilyen koromban még a tévémacit néztem szinte... ha ő 14 te mennyi? 13? És fiúzni akarsz? Na, ne hülyéskedj annak nem lesz jó vége.
2017. júl. 28. 22:26
 2/6 A kérdező kommentje:
14;) És tudok vigyázni magamra! Ja és mindent átgondolok mielőtt cselekszek!:) Nem vagyok én egy hülye lyány!:D
2017. júl. 28. 22:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát hogyne...Válasz: Ne mondd el,neki az érzéseidet mert ki fog használni! Keresd a társaságát, csavard el a fejét, járjatok. Ha megvan a járás, előbb utóbb meg akar majd fektetni akkor írj ki egy újabb kérdést, addig ne feküdjetek le, sok sikert.
2017. júl. 28. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ha te mindent átgondoltál mielőtt cselekednél, akkor most ez a kérdés nem lenne itt kint.

Kiemelem a szövegedből a fontos részt amit én észrevettem hogy nincs valami rendben ezzel a dologgal: "egyre jobban beleszerettem ő meg ki szeretett:((MIVEL BARÁTNŐI LETTEK." Ezután hirtelen bekövettek a barátai és le akar menni hozzád a "haverjaival". Nem furcsa ez egy kicsit neked kedvesem? :)

2017. júl. 28. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Bandázós srácnak tűnik a leírásodból, ők nem szokták kedvelni, az ilyen komoly érzelgős dolgokat, véleményem szerint inkább kerüld ezt még ;). Természetesen finomam célozgathatsz, ebből nem lehet semmi gond. A cigiről meg az alkoholról vdak annyit, hogy ez nem éppen jó előjel, de bízz benne, hogy csak "menőségből" gyújt meg iszik, de azért nyomatékosítsd, hogy jól tenné ha leszokna ezekről...

A végére csak annyit, hogy ne egyedül találkozz vele, ha a többi haverja is ott lesz, mindenre fel kell készülni ;).

15/F

2017. júl. 28. 22:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy hülyelány? De. Nem is kicsit.
2017. júl. 28. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!